Hvordan bli medlem i korpset

Alle vet at korpset spiller og marsjerer på 17. mai, men korpset har også mange andre arrangementer. Vi spiller moderne, klassisk, jazz og improvisasjon.

Vi har sommerturer for både store og små musikanter – sommeren 2016 gikk turen til GHamburg. Hver høst har vi seminar med overnatting der vi øver og lærer mer om musikken vår.

Korpset har fagkyndige instruktører som sikrer musikkopplæring på aller høyeste nivå. – Dirigent er Dean Stallard

Kontigenten er for tiden kr. 1.250 pr. halvår og dekker samspill hver torsdag samt individuell instruksjon, sponsing av seminarer, turer og mye annet. Mot et depositum på kr. 2.000 får barna låne instrument og uniform.

Korpset rekrutterer fra og med 3. klasse, men det er aldri for sent å begynne. Det er delt opp i tre aldersnivå/grupper med instruktører og spilletider som følger (kan bli endret):

Korps/gruppe Alder Varighet Dirigent Spilletid
Aspirantkorps
Juniorkorps 1
Juniorkorps 2
Hovedkorps
3. kl.
4.-5. kl.
4.-5. kl.
6. kl. +
Ett år
Ett år
Ett år
Resten
Dean Stallard
Dean Stallard
Dean Stallard
Dean Stallard
Tors. 14.30-15.30
Tors. 16.00-17.45
Tors. 17.00-19.00
Tors. 18.00-20.30

Korpset er nå en del av et samarbeidsprosjekt med skolen og musikkundervisningen i 2. klasse. Dean Stallard inngår som en del av instruktørteamet. Her håper vi også at barna kan bli interessert i å være med i korpset.

Foreldrenes innsats er konsentrert til loppemarkedene vår og høst. Dette er korpsets hovedinntektskilde. For øvrig har korpset droppet loddsalg, kakesalg osv. for å redusere arbeidsinnsatsen for foreldfrene.

Adresse til korpset:

 Postadresse: Lysejordet skoles musikkorps
Postboks 42, Øvre Ullern
0311 Oslo
Epost adresse: korps.lysejordet@gmail.com